De ITPcare diensten

ITPcare weet wat er speelt in de hedendaagse ICT van de zorg en heeft haar diensten hierop afgestemd. We hebben voor u de ITPcare diensten ingedeeld in drie disciplines:

Hosting

U bent bij ITpros aan het goede adres als u een robuuste, veilige en snelle oplossing wil voor de vervuilende en herrie-makende server apparatuur in uw kantoorpand. Zie hosting simpelweg als het verplaatsen van uw apparatuur naar ITpros' datacenters. In onze datacenters weet u zeker dat uw apparatuur beveiligd is tegen stroomuitval, inbraak, water- en andere schades. Dat levert u voordelen op omdat uw energiekosten afnemen, uw verzekeringspremies omlaag kunnen en u rustiger slaapt in de wetenschap dat er voortdurend backups van uw cruciale data worden gemaakt.

Installatie, inrichting en beheer

Hoewel hosting een hoog niveau van ontzorging voor u kan opleveren, zullen er omstandigheden zijn waar hosting niet de beste oplossing is. De engineers van ITpros hebben tientallen jaren ervaring in de installatie van servers, werkplekcomputers en andere randapparatuur. De inrichting en configuratie van uw IT-componenten gebeurt altijd volgens best practices. Het dagelijkse beheer is onderscheidend omdat we proactief ingrijpen erg belangrijk vinden; dreigende verstoringen worden zo al heel snel gedetecteerd en opgelost.

Telefonie

ITPcare is een partnership aangegaan met Vtel om de telefonie goed in te kunnen vullen. Juist voor de zorg heeft Vtel het product Vcare die naadloos aansluit op de behoefte van de zorg.

Adresgegevens


 

ITPcare

Bredaseweg 53-55

4872 LA Etten-Leur

Communicatie


 

Telefoon: 088-5551700

Fax: 084-7350100

E-mail: info@itpcare.nl

Certificeringen

ITPcare heeft alle benodigde certificeringen in de zorg; waardoor u gegarandeerd bent van een goede dienstverlening.