Hosting

ITPcare beschikt over eigen datacenters. Dat stelt ons in staat om door u gebruikte applicaties zoals Zorgdossier en Call Manager op onze servers in de datacenters te laten draaien. En ook uw volledige kantoorautomatisering kan worden ‘gehost’ op deze servers.

 

Call Manager

WebHIS Call Manager is de Huisartsenpost applicatie van Labelsoft Clinical IT. Call Manager is markleider en heeft al jarenlang een uitstekende reputatie in de HAP-wereld informatie systemen. Call Manager is Nictiz gecertificeerd en levert alle faciliteiten die een Huisartsenpost nodig heeft waaronder een Triage Module, (veilige) berichtenverkeer modulen voor o.a. waarneemberichten, COV-controles, koppeling met het Landelijk Schakelpunt (LSP) en Ozis Regionale Schakelpunten, financiële afwikkeling etc. Middels de gebruikersvereniging HaGedis wordt intensief contact onderhouden door Labelsoft software ontwikkeling met HAP-gebruikers.

Meer informatie kunt u terugvinden op de website van Labelsoft via de volgende link: http://www.labelsoft.nl/huisartsenpost. ITPcare is uw partner op het gebied van de hosting van Labelsoft’s Call Manager applicatie met veilige, snelle verbindingen naar de diverse zorgnetwerken.

Zorgdossier

WebHIS Zorgdossier (de volledige naam voor Zorgdossier) is het Huisartsen Informatie Systeem (HIS) van Labelsoft Clinical IT voor Huisartsenpraktijken. Ook is er een versie WebHIS Zorgdossier Apotheekhoudend voor apotheekhoudende huisartsen. Veel nadruk op electronische communicatie en berichtenverkeer met Regionaal Schakel Punt (RSP) en binnen de AORTA infrastructuur. Zorgdossier onderscheidt zich door een gebruiksvriendelijke agenda en de beschikbaarheid van G-standaard (Taxe), EVS (Digitalis) en COV controles. Zorgdossier kan aangeboden worden bij de artsenpraktijk lokaal (ITPZorgdossier) of via hosting in de veilige datacenters van ITPcare (ITPHosted Zorgdossier). In beide gevallen draagt ITPcare zorg voor een robuuste facilitering van de Zorgdossier applicatie.
Meer info op: http://www.labelsoft.nl/huisarts. ITPcare is uw partner op het gebied van de hosting van Labelsoft’s WebHIS Zorgdossier applicatie met veilige, snelle verbindingen naar de diverse zorgnetwerken.
 

Adresgegevens


 

ITPcare

Bredaseweg 53-55

4872 LA Etten-Leur

Communicatie


 

Telefoon: 088-5551700

Fax: 084-7350100

E-mail: info@itpcare.nl

Certificeringen

ITPcare heeft alle benodigde certificeringen in de zorg; waardoor u gegarandeerd bent van een goede dienstverlening.