Over ons

ITPcare heeft haar sporen ruimschoots verdiend in de wereld van de IT-dienstverlening. Al meer dan 20 jaar verzorgt het team van professionals het systeem- en netwerkbeheer, migraties en configuraties van (doorgaans zeer complexe) IT-netwerken van haar klanten. Sinds ruim 10 jaar is ITPcare actief betrokken bij IT-dienstverlening in de zorg. ITPcare heeft aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van de automatisering van Huisartsenposten (HAP’s) en heeft een substantiële bijdrage geleverd aan de migratie van systemen vanuit een fysieke locatie naar ‘the Cloud’.

Onze dienstverlening is ondergebracht in twee bedrijfsonderdelen. ITpros verzorgt al vele jaren de IT dienstverlening voor het bedrijfsleven en de openbare sector. Met ITPcare bedienen we de zorgsector.

Het team van ITPcare is gekwalificeerd en gespecialiseerd op de gebieden van kantoorautomatisering, zorgsystemen (Zorgdossier en Callmanager), migraties en virtualisaties. ITPcare beschikt over eigen datacenters, waar de systemen actief worden beheerd.

Voor ITPcare zijn kwaliteit, transparantie en communicatie kernbegrippen waaruit wordt gehandeld. U hoeft geen IT-expert te zijn om toch de beschikking te krijgen over de beste IT oplossingen voor uw organisatie. Wij luisteren naar wat úw wensen zijn. Lees hierover meer in ‘De Zeven Zekerheden’ van ITPcare en ‘Hoe wij werken’.
 

Adresgegevens


 

ITPcare

Bredaseweg 53-55

4872 LA Etten-Leur

Communicatie


 

Telefoon: 088-5551700

Fax: 084-7350100

E-mail: info@itpcare.nl

Certificeringen

ITPcare heeft alle benodigde certificeringen in de zorg; waardoor u gegarandeerd bent van een goede dienstverlening.